1 429 990 Ft

Dry Ager DX 1000
Dry Ager DX 1000

Dry Ager DX 1000

A Tökéletes szték csak háromhétnyire van Öntől


Elismerten a legjobb és legfinomabb hús a szárazérlelt marhahús. Az érlelési folyamat során a hús rendkívüli módon puhul meg, különösen, ha kellőképpen, zsírszövetekkel márványosan átszőtt. A hosszú idő alatt, míg a hús a Dry Ager húsérlelő hűtőszekrényben függ, ízei még intenzívebbé válnak és az érlelés végére semmihez sem fogható fantasztikus aromák tűnnek fel. Illata a felerősödő aromáknak köszönhetően hol spanyol száraz érlelt sonkára hol egy kellemesen érett francia sajtra vagy frissen sült kenyérre emlékeztetnek. Az érlelési idő során a hús külső vékony rétege sötét bíbor színűre szárad, amelyet a folyamat végeztével a kicsontozás után és a felhasználás előtt a lehető legvékonyabban egy éles késsel eltávolítunk. A hús szép szeletekre vágva máris sütésre kész.

Az eredmény nem hasonlít a normál steakre. A hús sokkal intenzívebb ízű és puha állaga miatt szinte olvad a szájban. A nyilvánvaló titok az oxigén, a hőmérséklet és a megfelelő páratartalom kiegyensúlyozott együttesében van, amely a fehérjékben lévő enzimek átalakulását, ilyen az ínyencek számára felbecsülhetetlen értékké alakítja.

DRY AGER DX1000

A DX 1000® egy profi szárazérlelő hűtőszekrény, amely pont olyan jól néz ki mint, amilyen jól működik. Kívülről időállóan modern design,míg belül precíz, kifinomult technika. Csúcsminőségű német termék, melyet 5 szabadalom is oltalmaz.

Ez a kifinomult készülék a megoldás a húsok tökéletesre érleléséhez éttermek, kézműves húsmanufaktúrák, marha tenyésztők és lelkes húsimádók számára.

Funkcionális kiegészítők, mint a Saltair® tálca és himalájai só téglák külön rendelhetőek a shopban.

A felüntetett ár tartalmazza a 27%-os Áfát és nem tartalmazza a szállítási költséget Magyarországra. Szállítási idő: 2-3 hét

Dry Ager DX 1000

Dry Ager DX1000 húsérlelő hűtőszekrény

KÜLSŐ HÁZ – Rozsdamentes Acél
HŐSZIGETELT ÜVEGAJTÓ – UV Védelem – lágy fémbevonat

BELSŐ MÉRETEI – 138 x 54 x 56 cm (H x W x D)
KÜLSŐ MÉRETEI – 165 x 70 x 75 cm (H x W x D)
TELJES NETTÓ ŰRTARTALOM – 478 / 435 liter
FESZÜLTSÉG – 230 V
HŐMÉRSÉKLET TARTOMÁNY – 0.1°C szabályozhatóság mellett: 0°C to +25°C
HUMICONTROL – elektronikus páratartalom szabályozás 60% - 90%
DX AIRREG – optimális levegő keringtetés, aktív szénszűrővel és sterilizációval
LED VILÁGÍTÁS DX – A fénytartomány nem tartalmaz UV sugárzást. Minimális hőtermelés mellett sincs hatással a hús hőmérsékletére.

AUTOMATA LEOLVASZTÁS, AUTOMATA KONDENZÁCIÓS PÁROLOGTATÁS
FÉNY ÉS HANGJELZÉSES RIASZTÁS
ZÁRHATÓ ÉS ÁTFORDÍTHATÓ AJTÓ
BEÉPÍTHETŐ
MÁGNESES AJTÓZÁRÓDÁS

MAXIMUM TÖLTÉS – 2-3 DB marha gerinc , 1.2m hosszúságig
MAXIMUM TERHELHETŐSÉG / akasztó – 80kg
MAXIMUM POLC – 5 db
MAXIMUM TERHELHETŐSÉG / polc – 40kg
SÚLYA: 100 Kg

 Dry Ager DX 1000