1 799 990 Ft

DX 1000® PREMIUM
DX 1000® PREMIUM

DX 1000® PREMIUM húsérlelő

A DX 1000® egy profi szárazérlelő hűtőszekrény, amely pont olyan jól néz ki mint, amilyen jól működik. Kívülről időállóan modern design, míg belül precíz, kifinomult technika. Csúcsminőségű német termék, melyet 5 szabadalom is oltalmaz.

Ez a kifinomult készülék a megoldás a húsok tökéletesre érleléséhez éttermek, kézműves húsmanufaktúrák, marha tenyésztők és lelkes húsimádók számára.

A készülék alaptartozéka 1 db akasztórúd. További, igényeinek megfelelő kiegészítőkért kérjük nézzen körül a Shopban

A felüntetett ár tartalmazza a 27%-os Áfát, de nem tartalmazza a szállítási díjat. Szállítási idő: 2-3 hét. A feltüntetett ár 1 db-ra vonatkozik

 DX 1000® PREMIUM

Húsok
A szárazon érlelt húsoknak egészen különleges, mással össze nem hasonlítható ízvilága, különösen omlós és puha állaga lesz. A Dry Ager® kifogástalan mikroklímát biztosít a húsok szárazérleléséhez.


Sonkák
Elkészítheti saját érlelt sonkáját költséghatékonyan. Fekete-Erdei, Serrano vagy vadhúsból készült sonka szárazérlelése? A Dry Ager®-rel gond nélkül megteheti. (Napi fogyasztása mindössze 1000W/24H)


Kolbász és Szalámi
A szalámik és kolbászok érlelése a különféle éghajlati viszonyokhoz igazodott. Az eltérő tulajdonságú termékek készítéséhez szükséges értékek a Dry Ager®-ben könnyedén beállíthatóak.


Baromfi
A szárnyasok száraz érlelése igazán különleges eredményt hoz. A baromfi hús köztudottan nagyon érzékeny és könnyen romlásnak indul. A Dry Ager® technológiája azonban egyszerűen és könnyedén megbirkózik a feladattal. Érlelhet kacsát, libát, galambot és akár csirkét is.


Sajtok
A Dry Ager® sajtérleléshez is alkalmas azonban csak egész sajt gurigákat lehet benne egy magasabb kulináris szintre emelni. Sajtokhoz fa polcok külön rendelhetőek.


Halak
A halak érlelése világszerte egy külön tudománynak számít, hiszen a tökéletes eredményt és az ehetetlen/romlott halat csak vékony határ választja el. A Dry Ager ebben is partnere lesz.

DX 1000® PREMIUM

Dry Ager DX 1000® PREMIUM húsérlelő hűtőszekrény

KÜLSŐ HÁZ – Rozsdamentes Acél
HŐSZIGETELT ÜVEGAJTÓ – UV Védelem – lágy fémbevonat

BELSŐ MÉRETEI – 138 x 54 x 56 cm (H x W x D)
KÜLSŐ MÉRETEI – 165 x 70 x 75 cm (H x W x D)
TELJES NETTÓ ŰRTARTALOM – 478 / 435 liter
FESZÜLTSÉG – 230 V
HŐMÉRSÉKLET TARTOMÁNY – 0.1°C szabályozhatóság mellett: 0°C to +25°C
HUMICONTROL – elektronikus páratartalom szabályozás 60% - 90%
DX AIRREG – optimális levegő keringtetés, aktív szénszűrővel és sterilizációval
LED VILÁGÍTÁS DX – A fénytartomány nem tartalmaz UV sugárzást. Minimális hőtermelés mellett sincs hatással a hús hőmérsékletére.

AUTOMATA LEOLVASZTÁS, AUTOMATA KONDENZÁCIÓS PÁROLOGTATÁS

FÉNY ÉS HANGJELZÉSES RIASZTÁS
ZÁRHATÓ ÉS ÁTFORDÍTHATÓ AJTÓ
BEÉPÍTHETŐ (kérésre tudunk beépítési segédletet küldeni)
MÁGNESES AJTÓZÁRÓDÁS

MAXIMUM TÖLTÉS – 2-3 DB marha gerinc , 1.2m hosszúságig
MAXIMUM TERHELHETŐSÉG / akasztó – 80kg
MAXIMUM POLC – 5 db
MAXIMUM TERHELHETŐSÉG / polc – 40kg
SÚLYA: 100 Kg

 DX 1000® PREMIUM

Milyen lehetőségeket rejt a Dry Ager szárazérlelő?

A szárazérlelés mára a technikai tudásnak köszönhetően szinte korlátlan lehetőséget hordoz magában. A hústól a sonkáig, a szalámitól a vad húsokig szinte mindent egy egészen különleges és sokkal magasabb gasztronómiai szintre emelhetünk általa.