2 489 990 Ft

DX 1000® PREMIUM S "SmartAging®" Húsérlelő hűtő + LED Sófal
DX 1000® PREMIUM S "SmartAging®" Húsérlelő hűtő + LED Sófal

DX 1000® PREMIUM S "SmartAging®" Húsérlelő hűtő + LED Sófal

DX 1000® PREMIUM S "SmartAging®" Húsérlelő hűtő + LED Sófal

Mostantól már akár a saját otthonában is érlelheti a steak-nek való kedvenc marhahúsokat és sok mást is egészen 100 kg-ig. Megérkezett a Dry Ager érlelőszekrények következő generációja mely a SmartAging® technologiának köszönhetően ideális húsok, sonka, szalámi, hal, sajt és sok más érleléséhez.

 A Dry Ager DX1000PS alapcsomag tartalma:

DX 1000® PREMIUM S "SmartAging®" Húsérlelő hűtő + LED Sófal

  • 1 x DRY AGER® DX1000® Premium S (SmartAging®)
  • 1 x DX0011 Acél akasztó rúd
  • LED világítású sótégla hatású hátfal (több színnel világít)

DRY AGER DX1000Premium S HÚSÉRLELŐ HŰTŐSZEKRÉNY (SmartAging)
KÜLSŐ HÁZ – Rozsdamentes Acél ajtó és Fekete porszórt festés
HŐSZIGETELT ÜVEGAJTÓ – UV Védelem – lágy fémbevonat
BELSŐ MÉRETEI – 137,1 x 57,8 x 58,7 cm (magasság x szélelsség x mélység)
KÜLSŐ MÉRETEI – 165 x 70 x 74,2cm (magasság x szélelsség x mélység)
TELJES NETTÓ ŰRTARTALOM – 495/435liter
FESZÜLTSÉG – 220-240V / 50HZ
ÁRAMFOGYASZTÁS – 1,0 kWh / 24 óra
HŐMÉRSÉKLET TARTOMÁNY – 0.1°C szabályozhatóság mellett: 0°C-tól +30°C-ig
HUMICONTROL – elektronikus páratartalom szabályozás 40% - 90%
DX AIRREG – optimális levegő keringtetés, aktív szénszűrővel és sterilizációval
LED VILÁGÍTÁS DX – A fénytartomány nem tartalmaz UV sugárzást. Minimális hőtermelés mellett sincs hatással a hús hőmérsékletére.
MAXIMUM ÉRLELÉSI KAPACITÁS: 100 kg
SÚLYA: 95 kg + 25 kg só

  • Automata leolvasztás
  • Fény és hangjelzéses riasztás
  • Zárható ajtó
  • Ajtónyitás iránya változtatható (A használati útmutató szerint)
  • Szabadon álló és beépíthető is

A DX-LED Só fal nem igazi só, de só fal hatást kelt és 10 különböző színben képes, távirányítóval vezérelhető háttérvilágítást biztosítani az érlelő szekrény belsejében, így emelve a az érlelődő húsok vagy sonkák esztétikai élményét.

SmartAging®

Elsőként és egyedülállóan csak a DRY AGER® Érlelőszekrényekben! Az integrált SmartAging® technológiának köszönhetően a hús, sonka, hal, kolbász, sajt, fűszernövények, tészta és még sok más egy gombnyomásra egyszerűen érlelhető vagy szárítható. Az érlelés még soha nem volt ennyire egyszerű és biztonságos. Tudjon meg többet a SmartAging®-ről itt.

Precízen vezérelt

A Dry Ager Premium S modellek intelligens vezérlőrendszere 0 és +30 °C közötti hőmérsékletet, valamint 40% és 90% közötti páratartalom előállítását teszi lehetővé. A készülék elektronikusan vezérelhető. Automatikus üzemmódban a SmartAging® programokkal vagy ha saját recept szerint szeretne érlelni, manuálisan is beállítással. A Dry Agerbe épített, fejlett HumiControl páratartalom szabályozó rendszernek köszönhetően az érlelőszekrénynek nincs szüksége vízcsatlakozásra vagy víztartályra.

Abszolut biztonság

Egy Dry Ager-ben az érlelés biztonságos. A baktériumoknak és kórokozóknak nincs esélyük. A DX 500 Premium S beépített aktív UVC sterilizálóval rendelkezik, amely percenként fertőtleníti a készülékben lévő teljes levegőmennyiséget. Ezzel párhuzamosan az aktívszén szűrő tisztítja a beáramló levegőt. A Dry Ager DX 500 belső burkolata antibakteriális anyagból készült, és a gondos formatervezés miatt egyszerű és kényelmes a tisztítás. A SmartAging® vezérlővel indítható öntisztító program tökéletes kezdeti higiéniai feltételeket biztosít két érlelési ciklus között.

Minimális súly vesztés

Például a marhahúsok érlelése esetén mindössze 7-8%-os súlycsökkenéssel kell csak számolnunk a 4 hét szárazérlelés alatt és körülbelül 12%-al 6 hét érlelés után. Ezek a páratlan súlycsökkenési számok könnyedén forintosíthatóak is.

Díjnyertes design és maximális funkcionalitás

A Dry Ager érlelő szekrények már számos rangos formatervezési díjat nyertek. Egy DRY AGER® érlelőszekrény garantáltan a legjobb választás. A belső burkolat antibakteriális, és úgy van kialakítva, hogy könnyű legyen  a tisztítás még a sarkokban is. Az érlelőszekrény alja hátrafelé lejt, azért, hogy megakadályozza az esetleg lecsepegett nedvek és folyadékok kiömlését a szekrényből. Az integrált DX LED Premium fénycsíkok, amelyek az ajtóba vannak beépítve, tökéletesen megvilágítják a behelyezett érlelendő termékeket.

A felüntetett ár tartalmazza a 27%-os Áfát, de nem tartalmazza a szállítási díjat. Szállítási idő: 2-3 hét. A feltüntetett ár 1 db-ra vonatkozik