299 990 Ft

Beefer One Pro
Beefer One Pro

New York Steakhouse
Minőséget otthon?

Az egész nemrég kezdődött Brooklyn elismerten legendás éttermében, név szerint a Peter Luger Steakhouse-ban. Ez az a hely, ahol Frank Hecker nem csupán egy megszokott sztéket fogyasztott, hanem magát a nagybetűs SZTÉK-et. Nem egy hétköznapi étel volt, hanem maga az apokalipszis. Meglehetősen elmés fickó lévén Frank Hecker azt gondolta magában, nem engedhető meg, hogy ez egyszeri élmény legyen. Nem, szó sem lehet róla! Evilági léte során oly gyakran kívánta élvezni ezt a mennyei pillanatot, ahányszor csak lehet. Feltette hát magában, hogy megfejti a nagybetűs SZTÉK mögött rejlő titkot.

Most ne merítkezzünk bele az ezt követő analízis folyamatába és Frank Hecker nyomozati feltáró „grillezéseibe”; az olvasókat kizárólag a válasz érdekli a kérdésre: „Hogyan lehet tökéletes sztéket készíteni?”. Hát kapaszkodjanak meg, a válasz: 800. Nyolcszáz Celsius fok, a pontosság kedvéért. Ez a kulcsa az összetéveszthetetlen íznek, az ínycsiklandóan karamelizált kéregnek és a tökéletes grillezett ízeknek.

Nyolcszáz Celsius fok a válasz MINDENRE.Beefer One Pro

Ez idáig mind szép és jó, ami a 800 fokot illeti; önmagában is nagyobb eredmény, mint amire egyesek valaha jutottak. Ami még ennél is jobb lenne – gondolta Frank Hecker –, ha ez a lehető legtöbb ember számára elérhető is lenne. Ezen a ponton jön a képbe Marc Kirwald, Hecker régi általános iskolai barátja, akivel együtt törték a fejüket egy nagyteljesítményű grillezőn, ami háztartási körülmények között képes 800 fok elérésére. Nem volt könnyű feladat, viszont előnyükre vált, hogy Marc Kirwald ezen a területen dolgozott. Igazából éppen abban a gyárban volt üzemvezető, amely – anélkül, hogy sokat elárulnánk – jelenleg a Beefer égőfejét gyártja.

 Így hát Frank és Marc hosszasan fáradozott egy prototípus kidolgozásán, amiből víziójuk szerint megszületik a tökéletes grillező. Mérhetetlen örömöt okozott számukra a szalonnával és hátszínnel végzett első sikeres kísérleti sütés. De a Beefer történetéből hiányzott még egy kritikus alkotóelem: Frantz Konzen, egy másik régi barát az iskolából. Frantz fémfeldolgozó vállalkozást működtetett, és végül is neki köszönhető a Beefer jelenlegi időtálló formaterve.

 Így aztán kezdett minden beindulni. Frantz Konzen számos prototípust tervezett, amit aztán mindenki kipróbált, amíg a Beefer elnyerte a jelenlegi Beefer One típus alakját és jellemzőit.

 A Beefer Grillgeräte GmbH üzeme Königswinter-ben létesült, és sikerült sikeresen átmenni az EU-típusvizsgálaton, ami eddig a pontig a legtöbb időt igénylő akadályt jelentette. Azóta rendelkezünk CE tanúsítvánnyal is (ami a kereskedelmi forgalomba hozatalhoz szükséges). Végre megkezdhettük a működést!

Az első grillezőket szóbeszéd útján értékesítettük – talán említeni sem kell, hogy a Beefer úttörő felhasználói kivétel nélkül le voltak nyűgözve. Frank Hecker, aki hétköznapi foglalkozását tekintve tévés főzőshow műsorok rendezőjeként is dolgozott, latba vetette ismerettségi körét, és megismertette a találmányt a top séf és grillrajongó Tim Mälzer-el.

Ezt követően szerencsés módon sokan mások is követték Tim példáját és a Beefer fokozatosan a tökéletes házi barbeque-k valódi referencia grillezőjévé vált. Ezek után mind izgatottan várjuk, hogyan folytatódik a Beefer története…

Találmány a marhahús szerelmeseinek.
100 % Innováció « német gyártmány »

A Beefer Grillgeraete GmbH székhelye a Bonnhoz közeli Siebengebirge régióban található. A készülékház és maga az égőfej is ebben a régióban készül. A Beefer összeszerelése és ellenőrzése kizárólag kézi munkával, szintén itt történik Bad Honnef-ben található üzemünkben és a “Bonn Workshops”-ban. Ez egyben része is filozófiánknak, mely a „mennyiségről a minőségre” helyezi át a hangsúlyt. A Beefer óriási változást hozott a BBQ színterén – és ez is volt a szándékunk. Beefer: Tökéletes eszköz tökéletes ételhez.

A maximális íz néhány másodpercen belül születik meg. Roppanós és szaftos – ez nem ellentmondás a Beefer használatával.

A Beefer-el készített hús új mércét állít. Míg egy hagyományos grillező hosszabb ideig süti a húst 400 Celsius fokos vagy ennél alacsonyabb hőmérsékleten, a Beefer legalább 800 Celsius fokon karamelizálja a külső kérget – létrehozva így a jövő grillezett húsát! Sok vevőnk mesélte, hogy először nem tudták elképzelni, milyen elképesztő a különbség a normál grillekhez képest. Aki megtapasztalta már milyen egy Beefer működés közben, az tudja, miről beszélünk … Ha nem találtuk volna már fel a Beefer-t, akkor újra megtennénk.

New York Steakhouse minőség otthon

A Beefer nem hasonlít a régi gázos grillezőkre. A Beefer a hús élvezetének technológiai megtestesülése és az ember új legjobb barátja: végre lehetségessé vált New York steakhouse minőséget előállítani otthon. A „Beeferelés” a barbeque-n belül egy külön kategóriát testesít meg. „Egyik grillező sem felel meg olyan speciálisan a feladathoz, mint a Beefer.” – A ma grillezői a holnap „Beeferelői” lesznek! Erre mérget vehet!

Beefer One Pro

Sok szakmai felhasználó esküszik a Beefer sokoldalúságára.

A barbeque piac új szenzációja a játék a tűzzel: a Beefer az egyetlen olyan grillező, melynek világszerte engedélyezett a háztartási és szakipari alkalmazása és képes 800 Celsius fokos hőmérséklet elérésére. Az eredmény egy leírhatatlan ízrobbanás. Meleg konyha otthon vagy a vendégek számára! Végül, de nem utolsó sorban: a rozsdamentes acélból készült szerkezet funkcionális és minimalista formatervezése megdobogtatja a férfiak szívét, mikor meglátják és megtapintják a Beefer-t – sziklaszilárd német gyártmány. Több száz német, svájci és osztrák szakmai felhasználó fedezte már fel konyhájában a Beefer elképesztő sokoldalúságát. Azt mondják, óriásit fejlődött a menüjük…Úgy gondoljuk, ez valóban jó hír…

Beefer One Pro

Dőljön hátra és nézze végig a „beefelés” folyamatát

A Beefer® kizárólag felső sütéssel működik és kb. 800°C-os hőmérsékletet ér el, ami ismeretlen teljesítmény a piacon található grillezők körében. Ezt a nagy teljesítményű kerámia gázégő teszi lehetővé. A rövid sütési idő mellett, ami lehetővé teszi a sütés mértékének pontos beállítását, a Beefer egyik különleges előnye az, ahogy a felülről jövő hő miatt a hús szaftja lecsepeg alulra. A szaft összegyűlik a gasztro tálcán, és felhasználható zamatos szószok készítéséhez. A grillezett hús felszínét érő különösen magas hőmérséklet egyfajta karamelizációt idéz elő, ami ropogós kérget hoz létre. Ez a hús szaftos belsejével kombinálva olyan fantasztikus ízélményt eredményez, amit szavakkal nem lehet leírni…